22 nisan 2015bir bayanın münasebet yaşaması şimdilerde fazla yolds. Com basitleşti bundan sonra. Dileyen arzuladığı şahıs ile beraber olabiliyor ve dilediği şeyleri yapabiliyor. Bende devamlı istiyordum. Doyamıyordum sebebi 1 şahıs yetmiyordu. Günün birinde başvurduğum işlerin birinden aradılar ve meslek başı yaptım. Gel vakit git vakit uzun olmayan sürede dost edindim. Bu hikayemde günün birinde 3 erkekle yalnız kaldığım öğrenir.
herkes gittikten sonra, aklima ani onlarin bana tecavüz edebilecekleri geldi, ve coşkudan titremeye basladim, benim titredigimi izleyen karsimda calisan uzun boylu alman genci yanima gelerek ellerimi tutarak ne oldugunu sordu. Ben bir sey yok dememe ragmen, gel elini yüzünü yika şahsına gelirsin diyerek beni lavaboya götürdü. Ellerini islatarak yüzümü ve boynumu yavas yavas masaj yapiyordu. Onun nefesini suratimda hissetmeye baslamistim ani icim isinmaya basladi, her tarafimi ates basmisti. Ilk kez yabanci birinin eli vücudumda dolasiyordu, bu beni ereksiyon etmeye baslamisti, oda bunu farketmis ellerini yavas, yavas gögsüme dogru yüklemeye baslamisti, göğüslerim sertlesdigini bacaklarimin arasinin islandigini hissetmeye basladim. Ellerini etegimin altina dogru kaydirdikca, kilsiz olan amim hazdan acilip kapanmaya baslamisti, elleriyle oraya indiginde ben bunu yalarim diyerek dilini kalcalarimin arasinda gezdirip, hazdan sulanmis olan amimi sakso çekmeye basladi
belliki daha ilk kez kilsiz bir vajina yaliyordu, bende yabanci bir erkegin beni böyle zevklendirmesi neticeyi ellerimle onun kabaran önünü oksamaya baslamistim, yaragi adeta pantolonunu patlatacak gibiydi, biran evvel beni becermek icin disari cikmaya zorluyordu. Fermuarini actigimda disari cikan o muhtesem kalin ve geniş yaragini elime aldigimda adeta tüm bedenimi ates basti. Derhal agzima aldim sakso çekmeye basladim, adeta oda benim agzimi siker gibi kafami tutup agzima sokup cikariyordu. Full bu sirada biz hazdan kivranirken, disarda calisan diger iki alman da yanimiza geldiler, ben cirilciplak olmustum, onlar beni öyle görünce derhal beni oksayip sakso çekmeye basladilar. Ben artik kim oldugumu unutmustum, yillardir tatmadigim, hayal bile edemeyecegim kadar haz aliyordum.
ücü beni aralarina alip her tarafimi sakso çekmeye, oksamaya basladilar. Onlarda soyunduklarinda yaraklari her tarafima dokundukca ben cigliklar atarak kivirmaya basladim, uzun boylu olani sirt üstü yatarak beni yaraginin üzerine oturttu, hazdan sulanmis olan amim acilip kapaniyordu, nihayet 20 santimden geniş olan bu yaragi zorda olsa köküne kadar icime almistim, diğer ikisininkide cok geniş vede kalindi. Ben yaragin üzerinde kivranirken arkamdan bir dilin götümü yaladigini hissettim orada güzelce zevklenmis sik istiyordu, yavas yavas evvel kafasini soktu hem haz hem aci derken o iri yarakta arkami doldurmustu, simdi yalnızca haz aliyordum, ücüncüsüde demir gibi olmus sikini agzima vermis sokup cikariyordu, ahhh cok haz aliyordum, ilk kez bu kadar inliyordum, üc adet yarak ücüde bana aitti, ani götümün icinin ates gibi menilernen doldugunu hissetmek benimde cigliklar atarak menimi getirtti, benim böyle haz aldigimi izleyen altimda yatip beni güçlü bir sekilde siken almanda amimi ates gibi yakan menileriyle icimi doldurdu, nihayet agzimdaki yarrakta cikip memelerimin arasina ve göbegime dogru fiskirtmaya basladi.