Neyin ne olacağını sonradan gördük

13 kasım 2015evde ayağıma gelen muhteşem seksimi sizlere yazamadan edemiyeceğim o calliopeg. Info zamanlar kadınımın otomobil sürmeyi öğrenmesini istiyorum ehliyet alsında hafta sonları onları gezdirmekten kurtulayım diye arabasını da almayı göze aldım fakat ben buna gel ehliyet kırmızı dedim evdeki toy kadın zıpladı onun yerine bende zorunlu kabul ettim fakat hadiseler değişik ilerledi
selin biirinci viteste giderken direksiyon tutuyordu yalnızca. Fakat adeta arabayı o kullanıyormuş gibi coşkulu ve sevinçliydi… bu arada selinin altındaki aletim uyanmış, selinin kalçalarına dayanmıştı, bacak arasında gidip geliyordum. Kucağımdaki selinin saçları yüzüme değiyordu. Başımı öne yaklaştırıp boynuna öpücük kondurdum ve “aferin iyi gidiyorsun bakireyim! ” dedim. Selin seviniyor, “iyi kullanıyor muyum baba? ” diye soruyordu. “gayet hoş gidiyorsun bakireyim, tabi ki bu biir seferde olacak biirşey değil, çook çalışmamız lazım! ” dedim. “tamam, çook çalışalım baba, her gün çalışalım ki, derhal öğreneyim! ” dedi. “olur bakireyim, olur çalışırız! ” dedim. “bak baba, annemden önnce öğrenmeliyim, ona göre! ” dedi. “tamam bakireyim, annen her gün kursa gittiğinde, biz de performansa çıkarız, validene sürpriz olur! ” dedim. Selin kucağımda sevincinden yerinde hoplayıp zıplarken aletim daha aşırı dayanamadı ve küloduma boş aldıım. Derhal arabayı durdurup, “hadi in bakalım! ” dedim. “biiraz daha kullansaydım? ” dedi. “tuvaletim geldi kızım…” diyerek selini indirdim.
külodum ıslanmıştı, eşofmanımın ıslanmasını istemiyordum. Ağaçların arkasına gidip, külotumu çıkartıp attım. Döndüğümde seline, “bu günlük bu kaddar, sonra devam ederiz bakireyim! ” dedim. Eşimin yanına döndük ve hoş biir piknik oldu.  eve döndüğümüzde seline daha rahat nerede otomobil kullandırabilirim diye düşünürken, aklıma otomobil pazarı geldi. Fazla büyük biir alandı, aynı anda dikkat çekmez ve gözden uzaktı. Kızımın kalçaları şimdiden heyecanlandırıyordu beeni.  sonraki gün eşim driver kursuna gitmek içiin evden çıkınca, selin derhal, “hadi baba, biz de gidelim! ” dedi. Üzerimizde biirer şort ve tişört vardı. Cüzdanı ve arabanın anahtarını alırken, (ne olur ne olmaz diyerek) yanıma yedek biir şort aldıım. Otomobil pazarına varınca tekrar koltuk ve direksiyonu ayarlayıp, selini kucağıma aldıım. Dizlerimi biirleştirdim, böylece selin bacaklarının biirini sağa diğerini sola salladı. Devinim ettikten sonra dizlerimi açıp kapayarak, selinin bacak arasını rahatça açıyordum.
herr ileri arka hareketimde, selinin amcığına kalçasına ‘şortlu’ badana yapıyordum. Sezdirmeden elimi bacağına koyup okşuyordum, “aferin bakireyim, iyi gidiyorsun! ” diye boynuna ve kulak memesine öpücükler konduruyordum. Selin de altındaki sertliğin farkındaydı ve kıçını yarrağıma bastırıyor, mola dizi hafif hareketlerle kıçını sağa sola oynatarak beenimle oynuyordu. Böyle biir zaman devam ettikten sonra daha aşırı sabırsızlandım ve tekrar boş aldıım. Seline, “çok terledim bakireyim, tuvalete gitmem gerek! ” diyerek, pazarın içiinde mevcut tuvalete gidip, şortumu değiştirdim geldim. Seline, “bugünlük bu kaddar yeter bakireyim, yarın devam ederiz! ” dedim. Selinin, “ama babaaa, çook zevkliydi! ” diye mızmızlanmaları arasında eve döndük. Geldi dizime oturdu, boynuma sarıldı, az çalışmamızdan şikayetçiydi. “tamam laf, yarın daha çook çalışırız! ” diyerek gönlünü yaptım.  eşim döndüğünde ona çalışmamızdan hiçç bahsetmedik. Ertesi günü iple çekiyordum. Eşim kursa gidince, selin tekrar, “hadi peder çıkalım, been hazırım! ” dedi. Selinin bu sefer minicik biir etek giymişti. Ona baktığımı görünce, “dün çook terlemişsin baba, onun içiin…” dedi.
been de kenarından malafatımı çıkarabileceğim büyük biir şort giydim. Pazar yerine varınca bütün ayarlamaları tekrardan yapıp, “gel bakalım bakireyim! ” dedim. Esasen minicik olan eteğin uçlarını kaldırarak kucağıma oturmasını sağladım. Selinin delikleri ile malafatımın arasında artıkk yalnızca tanga külodu ve beenim şortum vardı. Ince dantelli biir tanga külot giyen selin adeta hazırlıklı gelmişti. Ondan aldığım bu cesaretle şortumun içiindeki yarrağımı çıkarmaya karar verdim. Biirleştirdiğim dizlerimden sağa sola ayrılan bacaklarını, “şuraya koy, buraya koy…” derken, selini belinden tutup hafif kaldırım ve yarrağımı çıkardım, selini yeni baştan kucağıma oturttum. Tenine temas eden penisimin farkındaydı, amma bozuntuya vermedi arabayla devinim edip pazar yerinde turlamaya başladık.
seline, “evet bakireyim, sen bu işi öğreneceksin! ” diyerek, saçlarını okşuyor, boynunu öpüyordum. Selin mola mola kalkıp otururken yarrağım bacaklarına, kalçalarına sürtüyordu. Türlü bahanelerle ileri arka yaparak, bacak arasına ve külotuna vargel yapıyordum. Kalktığı biir sırasında külotunu yana sıyırdım. Oturduğunda deliklerine dayanan yarrağım hazdan dört köşe idi. Amının dudaklarını hissedebiliyordum. Yarrağım hazdan çırpınırken, selinin boynunu ve kulak memelerini öpmeyi bırakmıştım, artıkk ressmen yalııyordum. Selin de otomobil sürmekten aldığı zevkin yanı dizi, altındaki hazzı de eklemiş, penisimin üzerinde kıvranıyordu. Yarrağıma sürtünerek orgazm olan selinin amcığından akan suları yarrağımı güzelce kayganlaştırmıştı. Kalktığı biir sırasında onu alttan kalçasından havada tutup, yarrağımı kalça deliğine yasladım. Sıcaktan ve hazdan vıcık vıcık terlemiş olan kalça deliğine girmeye hazır biir alet vardı

Yazar: editor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir