Ben sizlere burada başımdan gecen bir hadiseyi izah etmek istiyorum
benden diğer benim iki kardeşim daha var ağabeyim haluk ve ufak erkek kardeşim enes. Enes kreşe gidiyor yaramaz ötesi bir toy. Ağabeyimde dershaneye gidiyor üniversiteye hazırlığı içinde. Gecen dönem kazanamadı arzuladığı bölümü bu sene yeni baştan girecek. Aklı düşünceyi geniş bir kentte nitelikli bir fakültede annem pek ateşli bakmıyor kent haricinde okumasına fakat babam sen karışma ne isterse onu yapsın toy adam diyor. Annemdi babamda aynı hususi bir şirkette görevli sabah ufak erkek kardeşi mide yanlarına alarak onu şirketin kreşine bırakıyorlar. Kendileri de işlerini kafasına gidiyorlar.
ben servisle gidiyorum okula. O gün arkadaşımla beraber geldim eve biraz oturduk ders çalıştık. Sonrada oturduk televizyon seyrederken patlamış mısır yemeye başladık. Kapı çaldı açtığımda ağabeyim geldi içeri ne habersiniz kadınlar dedi. Bizde iyi ne olsun dedik. Bu arada arkadaşım azra ağabeyime hasta bir kadın, onu nerde görse ağabeyinim içene düşecek söyleyinceye inkâr ediyor tabi adeta ben anlamıyorum. Ağabeyim doğruca odasına gitti kapıyı kapattı. Ne yaptığını göremiyoruz. Azra dayanamadı ben bakacağım ağabeyin ne yapıyor dedi. Bende onu takip ederek odansa kadar gittim ağabeyim bilgisayarın kafasına oturmuş bir şeyler karıştırıyor bizde araklı kapıdan bakıyoruz. Ani döndü ne yapıyorsunuz kadın siz orda diye bizi kovaladı. Biz aynen odaya kaçtık feryat atarak. Azra daha sonra kalktı yuvasına gitmek maksadıyla hazırlandı bende onu yol ettim.
bende kendi odama kapandım oturdum masanın kafasına dersim sonlanmış yapacak bir şey yok bende açtım bilgisayarımı derhal aklıma gelen ilk vidoyu açtım sinema güzelde fakat bir adamla bir kız durmadın sevişiyorlar bende onları seyrederken vajinan suyunun hafiden gelmeye başladığını anlayınca ıslanan külotu çıkartmak maksadıyla dolabın kapısın açtım. Elime ilk gelen külotum aldım değerini full çıkartıyorum ağabeyim istek bak ne diyeceğim dedi ve kapıyı açtı. Benim elimde külotum vajinam ortada ne dedim kaldım. Ağabeyim o hızla yanıma geldi beni öyle görünce yarrağı esasen sırasında ayağa kalkmıştı elini ani vajinan üzerine yapıştırdı. Bu ne kadar hoş bir şey böyle az okşayayım kadın dedi. Ben git başımdan delimi sin sen dedim. Bak git anneme söylerdim dedikçe o beni kıstırmanın yollarını arıyor bende vajina ellemesin diye bacaklarımı kıstırıyorum.
bu kızdı anne kapıyı pat diye vurdu odamdan çıktı. Bende kaldığım yerden devam ettim. Gece bizimkiler eve geldiklerinde full anneme söyleyeceğim karsıdan ağabeyim bana gözlerini çıkartıyor senin boğarım der gibi kendi boğazını sıkıyor susuyorum. Sonuçta dayak yemekte var işin içinde neme lazım. Yemekte yemedim o sinirle kaktım odama kendimi kapattım o sinirle de uyumuşum esasen. Akşam rüyamda öyle hoş bir toy adam görüyorum ki benim şahsına âşık etmiş beni öpüyor aynı filimdeki gibi bende karşılık veriyorum. Boynuna sarıldım toy adamın rüyamda. Fakat bir sıcaklık hissedince gözümü bir açtım ağabeyim yorganın altına girmiş benim çıplak kıçımı eline almış dudaklarımı vakumluyor bende düş sanıp karşılık veriyorum ağabeyim pat diye vurdum kalk yatağımdan diye iteleyiverdim yataktan fakat bazı itiyor adam tosun gibi yerinden kalkmadı ki.
elini attı külotum içine bağırma bak döverim gece yarım kalan işimi tamamlamam lazım dedim. Külota bir asıldı iplerinden koptu çıplak vajina ortada kaldı eğildi başladı vajinası sakso çekmeye fakat benim ki sulanmış esasen ağzına akmaya başladı vajina suyu dilini o taze ufak amının içine itiliyor ben farkında olmadan inliyorum. Sonra ani kendime gelip tekmeyi bastırıyorum. Kir gerçekleştirme sende istiyorsun yalamamı dedi. Sikini çıkardı ağzıma verdi. Yala bakireyim şunu dedi. Ya ben ne anlarım yalamaktan dedim niye dedi bugün seyrediyordun ya o şekil sinemaları dedi. Kir meğer beni gözetliyormuş bende seni diyeceğim anneme dedi. Ben derhal sikini başladım sakso çekmeye. Ağabeyim kedi gibi oldu inliyor bende ona bakıyorum ne yapıyor diye.
ağabeyim ağzımın içine boşaldı ben fırladım bu ne böyle diye. Sırıttı benim tohumlarım bakireyim dedi. Sonra aç bacaklarını vajinasına girecem hele verme anneme dememi seni dedi. Burnumdan yakaladı ya beni kirli. Açtım yattığım yerden bacaklarımı ağabeyim bir hoş yarrağın yerleştirdi benim bakır vajinan içine bakireliğim yırtıldı kanıda ağabeyim sikinde asla oralıklı değil ne olmuş yani bak benim karım oluyorsun fenamı dedi. Seni becericem bakireyim her akşam gör bak dedi. Nasıl gidip geliyor vajinası parçalıyor adeta ani ılık, ılık içime bir şey aktı anladım ki ağabeyim beni döllüyor.
anneme anlatamadım tabi bu hadiseyi ne diyecektim ağabeyim beni siktimi diyecektim. Fakat o olaydan sonra korkudan akşam hep kapımı kilitledim
sex hikayeleri:
tehtitle seks öyküleri, tehtitle becerdim ensest öykü